8 maart 2016

Het Vijfminutenfestival

Open podium voor pianisten van elk niveau

Speel je piano en wil je graag optreden? Wij bieden je een mooie vleugel op het podium van de Rabozaal van het Atlas Theater te Emmen. Plaatsing op volgorde van aanmelding.

Er is plaats voor ongeveer 22 spelers, plaatsing gaat op volgorde van aanmelding. Voor elke enthousiaste pianist is plaats, ongeacht leeftijd, niveau en muziekstijl. Ook kun je optreden als pianist in een ensemble of bijvoorbeeld een duo quatre-mains aan één piano. In alle gevallen gaat het om niet-versterkt, akoestisch spel. Neem je ook je eigen publiek mee? Er is ruimte genoeg voor veel toehoorders, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Let op: een toegangskaart voor dit Vijfminutenfestival in zaal 2, de Rabozaal, kost € 10,= en geeft uitsluitend toegang tot deze zaal. Als volwassenen ook naar zaal 1, de Dagblad van het Noorden zaal, willen om daar aan activiteiten deel te nemen (luisterend of spelend) dan kost een kaart € 22,50 en die kaart geeft toegang tot het hele programma.

Bij aanmelding dien je in te vullen welke muziek je speelt en hoe lang de muziek duurt. Voor diegene die nog graag wat extra tips willen ontvangen over ‘stressloos optreden’ is er een workshop over dit onderwerp die in zaal 1  voorafgaat aan het Vijfminutenfestival. Ook daar van harte welkom!

Wij wensen je natuurlijk alvast heel veel plezier!!