Je bent jong en je wilt… pianospelen!

Voor jonge kinderen van 5 t/m 7 jaar die nog geen pianoles hebben gehad is de Bijdehandjes groepsles een uitgelezen kans om op een speelse manier muziek te maken en kennis te maken met het pianospelen. De Bijdehandjes groepsles biedt plaats aan 10 jonge kinderen. Ouders en belangstellenden kunnen deze leuke en leerzame openbare workshop bijwonen. De les wordt gegeven door Erna Fransen, een van de schrijfsters van de “Bijdehandjes” methode, en collega Aletta Sebus. Wil je een keertje pianospelen en zingen in een groep? Dat kan, doe mee en geef je op!

 

Ook interessant voor (ouders van) jonge kinderen is de demonstratieles over de Suzukimethode en natuurlijk het Vijfminutenfestival!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *