12 juni Pianodag Emmen 2016 in het nieuwe Atlas theater!

Wat is een ‘Pianodag’?

Het is een feestelijke en leerzame dag rondom de piano voor pianoliefhebbers uit Emmen en Noord Nederland. Voor jong en oud, voor spelers en luisteraars.

  1. Vijfminutenfestival, een voorspeel-marathon van 11.30 tot 16.15 uur.
  2. Lezingen, Openbare lessen, Demonstratieles, Workshop, Pianoboekenmarkt.

Wij verstaan eronder dat het een dag is die van het begin tot het eind geheel in het teken van de piano en zijn bespelers staat. Er zijn veel activiteiten voor alle pianoliefhebbers! Je kunt zelf komen spelen in het Vijfminutenfestival of meedoen aan een workshop/openbare les. Ook kan je komen luisteren naar interessante lezingen over Russische muziek of over het instrument de Piano. Je kunt de hele dag luisteren maar ook 2e hands pianoboeken kopen of verkopen. Voor hele jonge kinderen is er een grote groepsles van 10 kinderen!

Er komen geroutineerde gastdocenten uit Den Haag, uit Utrecht, uit Groningen, uit Emmen, uit Westerbork, uit Nieuw-Weerdinge en Nieuw-Amsterdam.

De tweede editie van de Pianodag Emmen zal plaatsvinden in het spiksplinternieuwe Atlas Theater! Hoewel het Theater pas in oktober officieel wordt geopend, zal de pianodag op zondag 12 juni gebruik maken van dit prachtige nieuwe theater. Nu nog in aanbouw, maar begin juni is dit het nieuwe schitterende podium voor de Pianodag Emmen 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *